За гуманизм, за демократию, за гражданское и национальное согласие!
Общественно-политическая газета
Газета «Вечерняя Одесса»
RSS

Политика

На нараді — про забезпечення енергопостачання

№9—10 (11249—11250) // 02 февраля 2023 г.

В Одеській районній військовій адміністрації

Тема забезпечення електропостачання — найактуальніша серед одеситів та мешканців Одеського району. Нагальні питання взаємодії, поточну ситуацію з відновлювальними роботами, усунення аварійних ситуацій, можливість залучення комунальних ремонтних бригад в громадах, тощо, обговорили на нараді з генеральним директором «ДТЕК Одеські електромережі» та головами громад Одеського району.

Гендиректор ДТЕК Дмитро Григор’єв надав актуальну інформацію щодо поточної ситуації з енергозабезпеченням, а також відповів на запитання голів ТГ Одеського району. Під час обговорення був визначений більш ефективний формат комунікації та координації громад району із «ДТЕК Одеські електромережі» задля оперативного вирішення проблемних питань.

«В зв’язку з чисельними ракетними атаками противника по енергетичній інфраструктурі країни та, зокрема, Одеського району маємо серйозні пошкодження та руйнування, які призвели до зменшення лімітів на споживання більш ніж в два рази від мирного часу, крім цього маємо значні проблеми з передачею генерації до споживачів. Частина генерації спрямовується на забезпечення сталої роботи об’єктів критичної інфрастурктури району та військових об’єктів, а залишок, наскільки це можливо, рівномірно розподіляється серед побутових споживачів.

На об’єктах критичної інфраструктури (внс, кнс та котельні), які технічно неможливо забезпечити електроенергією 24/7, мають бути прискорені процедури із забезпечення їх резервними джерелами електроживлення — відповідні протокольні доручення надані за результатами сьогоднішньої наради.

Ще раз звертаюсь до громадян утриматись від зайвих коментарів у соцмережах, адже ворог користується невдоволенням громадян та намагається таким чином розхитувати ситуацію всередині нашої держави.

Усі проблеми, пов’язані із енергозабезпеченням, мають єдину причину — війна, яку розв’язав ворог; оселі громадян не мають світла через ракети, що пошкодили або зруйнували об’єкти енергетичної інфраструктури. Тому просимо з розумінням ставитися до роботи енергетиків, які роблять все можливе, аби якнайшвидше провести комплекс надскладних робіт по збільшенню генерації та подачі електроенергії до споживачів», — відзначив начальник Одеської РВА Юрій Крук.



Комментарии
Добавить

Добавить комментарий к статье

Ваше имя: * Электронный адрес: *
Сообщение: *

Нет комментариев
Поиск:
Новости
08/11/2023
Запрошуємо всіх передплатити наші видання на наступний рік, щоб отримувати цікаву та корисну інформацію...
24/04/2024
Знаходяться ці гнізда на спеціальних платформах, які спеціалісти ДТЕК Одеські електромережі встановили на електроопори. Виявилося, що птахи заселили усі 257 платформ...
24/04/2024
За результатами проведених мікробіологічних досліджень Одеського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України станом на 22 квітня...
24/04/2024
Предстоящая помощь Украине от стран-партнеров будет зависеть от того, насколько будут действовать реформы...
24/04/2024
У Таїровській селищній раді представники Державної екологічної інспекції провели семінар на тему: «Користування веб-ресурсом і додатком «Екозагроза»...
Все новости



Архив номеров
апрель 2024:
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Вс
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30


© 2004—2024 «Вечерняя Одесса»   |   Письмо в редакцию
Общественно-политическая региональная газета
Создана Борисом Федоровичем Деревянко 1 июля 1973 года
Использование материалов «Вечерней Одессы» разрешается при условии ссылки на «Вечернюю Одессу». Для Интернет-изданий обязательной является прямая, открытая для поисковых систем, гиперссылка на цитируемую статью. | 0.026